Yükseliş İlkokulu

Vizyon: Çalışanların Görevlerini İyi Yapmanın Huzurunu Duyduğu, Hizmeti Alan Öğrenciler Ve Toplumsal Çevrenin Saygınlığını Kazanmış, Çalışma Ortamı , Öğrenci Başarı Ve Davranışları İle Çevresinde Örnek Teşkil Eden Bir İlkokul Olmak.

Misyon: Öğrencilerimize Çağdaş Bir Eğitim Vermek İçin, Eğitimi Okul Öncesinden Başlayarak Vermek İçin, Türk Toplumunun Değerlerini, Ahlakını Önemseyen İnsanlar Yetiştirmek İçin, Çevremize de Eğitim Vermek İçin, Severek Gelebilecek Bir Okul Ortamı Hazırlamak İçin, Geleceğimize En Kaliteli İnsanı Yetiştirmek İçin Varız.

Başarılar: "BU BENİM ESERİM" PROJE YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2. OLDUK...

Saatler: 08:30 - 14:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Benim De Bir Kitabım Var Projesi Annem Varsa Ben De Varım Projesi
Diğer Hususlar: FUTBOL SAHASI, BASKETBOL SAHASI

WEB - https://yukselisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yükseliş Mahallesi ErhanOnur Güler Kayak Merkezi Karşısı Merkez / BİTLİS

Yerleşim Yeri - YÜKSELİŞ MAH. ERHAN-ONUR GÜLER KAYAKEVİ KARŞISI MERKEZ / BİTLİS

Ulaşım ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS , YAYA OLARAK MAX. 15 DK.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 300 m