OKULUMUZ İLDE 3.OLDU

OKULUMUZ İLDE 3.OLDU

Analiz Yayınları  4.Deneme sınav sonuçları açıklandı . Şube bazında 4/b sınıfımız  3.oldu  . Öğrenciler kendilerini alkışladılar. Okul Müdürümüz  Selahattin KAVAL ve 4/B sınıf öğretmenimiz tarafından imzalanan  Başarı Belgesini sınıf adına Sabiha KURT aldı.

04.04.2019 645

04-04-2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 İlimizdeki Analiz Yayınları Deneme Sınavlarına okulumuz  etkin katılım göstermektedir.  13 Mart 2019 tarihinde yapılan Analiz Yayınları 4. Deneme Sınavında öğrencilerimiz büyük başarı gösterdiler.  4/B sınıfımız ilde 3.  oldu . Okul Müdürümüz Selahattin KAVAL ve Müdür Yardımcısı Hamdullah AKTAŞ tarafından 4/B sınıfımız özellikle tebrik edilirken sınıf adına kendilerine

04-04-2019 BAŞARI BELGESİ verildi. Başarılarının devamı Okul Müdürümüz tarafından istendi

4/B Öğretmen ve öğrencilerimizle gurur duyuyoruz .  4. Deneme Sınavı Değerlendirmesini deneme  1.si  4/B sınıfı öğrencisi Sabiha KURT , 4/B Şube öğretmenimiz  Pelin NAMLI ve Okul Müdürümüz  Selahattin KAVAL yaptı. Kendilerinin değerlendirmeleri şu şekilde oldu:

 

SINIF ÖĞRETMENİ:  Öncelikle sayın müdürümün ve müdür yardımcımın öğrencilerimi başarılarından dolayı onure etmesi öğrenme ortamını pozitif etkiledi. Kendilerine teşekkürü borç bilirim.  Denemedeki başarı günübirlik değil kümülatif bir başarıdır. 1.sınıftan itibaren sıkı bir çalışmanın ürünüdür. Öğrencilerle bireysel ilerlemelerini kaydediyorum. Hangi konuda eksik olduklarını kendileri biliyorlar yani öğrenme işi tamamen öğrencide. Velilerim de bu konuda destek veriyorlar .  Başarılarının   devamını diliyorum.

 

ÖĞRENCİ :   Ben  Sabiha KURT. Derslerim çok iyi. Öğretmenim bana her konuyu öğretiyor. Anlamadığımda ise benim öğrenmem için elinden gelen her şeyi yapıyor. Şimdi size Kazanım Değerlendirme Sınavı’nda nasıl başarılı oldum onu anlatayım:

Öncelikle eve geldim , sınavda iyi not almak için kararlıydım. Önce okuldan getirdiğim defterlerimi açıp güzelce okudum. Okuduğum konularda güze örnekler  verdim. Sonra bütün testlerimi önüme koyup her dersten tek tek çözdüm. Anlamadığım soruları hayal edip doğru cevapları buldum . sınavda da aynı mantığı kullanacaktım. Sonra testlerimin arkasındaki çözdüğüm sorular için cevap anahtarından baktım . Sınıfta çok heyecanlıydım ama içime kötü bir his koymadan kendime güvendim ve başardım.

 

OKUL MÜDÜRÜ:  2018-2019  Eğitim Öğretim Yılı’nda yapılan analiz 4. Deneme Sınavı’nda başarı gösteren başta 4/ B sınıfı öğretmeni Pelin NAMLI’ ya   teşekkür ederim. Bu sınıftaki öğrencilerimizin bu başarısı beni çok mutlu etti.  Çocuklarımızın  bu başarısı temelden geliyor .  Test alışkanlığını özellikle  iyi öğrenmiş bir sınıf. Bundan sonraki denemelerde bu istikrarın sağlanmasını  diliyorum. Öğrencilerimizin iyi bir ortaokul öğrenimi geçireceği kuvvetle muhtemeldir.